Hvem er jeg ?

jaja

Jarmila Charfreitagová

Autorisert norsk-tsjekkisk tolk

Biografi

Jeg er født i slutten av 1958 i (datidens) Tsjekkoslovakia.

Siden 1968 vokste jeg opp i Norge (Sarpsborg + Oslo), der jeg bl.a. begynte å studere juss på Universitetet i Oslo og senere arbeidet i redaksjoner på forskjellige fagtidsskrifter.

I 1988 fikk jeg tittel Magister Artium (MA) i kommunikasjonsvitenskap på Ludwig Maximillian Universität i Müchen.

For mitt magisterarbeid med tema „Tsjekkoslovakisk eksilpresse i Vest-Europa siden 1948“ mottok jeg våren 1989 en pris i Washington D.C. Fra 1993 er jeg tilbake i Tsjekkia, hvor jeg jobber som oversetter og tolk fra og til norsk på freelancebasis – også som rettstolk.

På grunn av dette blir jeg ofte kontaktet også av nordmenn som ønsker å gifte seg i Praha, slik at jeg har etter hvert fått ikke bare god oversikt over det som trengs til det, men også erfaring og ikke minst nødvendige kontakter, som trengs for at et slikt bryllup vil kunne realiseres.

Foruten tsjekkisk og norsk kan jeg også tysk og engelsk og forstår ogsåslovakisk.nchen.

Kontakt meg !

: Přecechtělova 2498/32, CZ-155 00 Praha 5, Tsjekkia

: tolk@seznam.cz

: Mobil : +420 604 289 772

Kontakt skjema

Nyttige lenker

Opplev Praha

Norsk ambassade i Praha

 

Oversetter i Norge :

Oversetter tekster fra og til tsjekkisk. Oversettelsene er uten autorisering og må derfor, om nødvendig, autoriseres på den tsjekkiske ambassaden eller hos en autorisert translatør.

Kontakttereza73@hotmail.no
Mobil : 0047 46 48 52 29

 

Oversettelse av andre språk :

Russisk http://www.mojerustina.cz/
Tysk http://www.mojenemcina.cz